Lifestyle

Jobban teszed, ha vigyázol velük: ez a 3 csillagjegy nem tud titkot tartani

Légy óvatos velük: erre a 3 csillagjegyre ne bízd rá a titkaidat!

Könnyen elszólják magukat

Mindannyiunk életében van olyan dolog, amiről nem szívesen beszélünk másokkal – legyen szó akár a szerelmi életünkről, a családunkról vagy a múltbeli hibáinkról. A hozzánk legközelebb álló barátainkkal vagy szeretteinkkel azonban gyakran megosztjuk ezeket a titkokat, hiszen megbízunk bennünk és biztosak vagyunk abban, hogy nem kotyogják ki „illetékteleneknek”. Ám míg egyesekben vakon meg lehet bízni, másokban már nem annyira, hiszen olykor akár akaratlanul is kicsúszik a szájukon a rájuk bízott információ. Persze ez nem azt jelenti, hogy rosszat akarnak neked, egyszerűen csak képtelenek titkot tartani, éppen ezért jobban teszed, ha óvatosan bánsz velük, és kétszer is meggondolod, mit árulsz el nekik.

Az Ikrek jegyben született emberek imádnak beszélgetni, ezért ha nagyobb társaságban vannak, a pillanat hevében könnyen belefeledkeznek abba, mit is mondanak. Egy történet mesélése közben előfordulhat, észre sem veszik, hogy éppen valaki más titkáról rántják le a leplet.
Kattints a további képekért!

A Bika készüljön fel: stresszes hónap elé néz, ami kikezdheti az egészségét. Íme, októberi előrejelzésünk!

Leadfotó: 123rf /Forrás: pinkvilla.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.