Lifestyle

Napi horoszkóp: A Bika tudomására jut egy titok, amitől sokkot kap! - 2022.10.05.

Vegye észre az Ikrek: valaki szerelmes belé! Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A napod feszülten kezdődhet, mert már a reggel folyamán kisebb nézeteltérések lehetnek egy számodra fontos családtagoddal, de ne aggódj a nap végére minden a helyére kerül. Ehhez viszont nyugodtságra, optimizmusra és nem kevés kompromisszumkészségre lesz szükséged.


IV.21. - V.20.

Bika

Az egyik ismerősöd révén olyan információ birtokába juthatsz, hogy szinte a lélegzeted is eláll. Hiszed is meg nem is, a legszívesebben azonnal a végére járnál a dolognak. Semmiképpen ne ronts ajtóstul a házba, óvatosan derítsd ki az igazságot!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Van valaki a közeledben, aki nagyon vonzódik hozzád, de nem igazán mer közeledni. Türelmesen figyel és vár, hátha kap tőled egy biztató jelet. Ha szimpatikus számodra a közeledése, akkor nyugodtan viszonozd az érdeklődését, és akár te is megteheted az első lépést!


VI.22. - VII.22

Rák

Legyen szó bármilyen kedvező befektetési lehetőségről, most nem érdemes egy percig sem foglalkoznod vele. A fantáziád azonnal működésbe lép és pillanatok alatt eltávolodhatsz a valóságtól. Hallgass azokra, akik jól eligazodnak az üzleti világban!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Kicsit nyugtalannak érezheted magad, mert talán úgy érzed, valami készülőben van, de nem igazán találsz rá magyarázatot. A megérzéseid most is remekül működnek, és jól érzed: valóban erőteljes változások körvonalazódnak, de ha felkészülsz rájuk, nem érhet semmi baj!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma nem sok kedvet érzel a munkához, mivel bolygók álmodozásra hajlamosítanak. Túl kevés az energiád a kitartást igénylő feladatokhoz. Ha van rá lehetőséged inkább vegyél ki szabadnapot a mai napra, holnap sokkal jobb hangulatban leszel és az erőd is visszatér!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Már kora reggel olyan feszült helyzetbe futhatsz bele, amelyhez szükséged lesz a kreativitásodra. Ne hagyd magad siettetni, mert csak nagyobb káoszt teremthetsz magad körül. Itt az ideje elgondolkodnod azon, hogy megéri-e elköteleződnöd jelenlegi munkahelyeden!

X.24. - XI.22.

Skorpió

Most egy kicsit szétszórt vagy, ez főképpen bizonytalanságodnak köszönhető. Magabiztosságodat csak akkor nyerheted vissza, ha nem hagyod, hogy az aktuális érzelmeid uralkodjanak feletted és befolyásoljanak a döntéseidben.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A folyamatos stressz és az elhúzódó konfliktusok, valamint a meg nem oldott problémák komoly egészségügyi tünetekhez vezethetnek. Nem szabad félvállról venned tested jelzéseit, mert a fájdalom már komoly jelzés arra: itt lenne az ideje, hogy felkeresd az orvosodat!


XII.22. - I.20.

Bak

Varázslatos kisugárzásoddal bárkinek megtudod hódítani a szívét. Arra azonban fokozottan ügyelj, hogy ne élj vissza a vonzerőddel. Légy őszinte, és ne áltasd azokat a reménykedő személyeket a közeledben, akik valamilyen oknál fogva nem jöhetnek nálad számításba.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Szerencsés időszak köszönt rád, izgalmas napok következnek, a terveid végre megvalósulni látszanak. Lehetőséged adódik arra, hogy újból magadra találj és ezáltal régi vágyaidat valóra válthasd. A jegyedben járó Szaturnusz jó hatással van a kitartásodra, mind fizikai és lelki értelemben egyaránt.


II.21. - III.20.

Halak

Bárkit képes vagy meggyőzni pénzügyi kérdésekben, bár ma túlságosan erőtlennek érezheted magad. Ennek ellenére sikert sikerre halmozol, és ezt elsősorban beleérző képességednek köszönheted, ezért bátran kockáztass!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Halálhírét lánya jelentette be a Facebookon.
Fashion&Beauty
Amal Clooney ismét bemutatott egy olyan ruhakölteményt, amely tökéletesen illett az alkalomhoz.
Christmas
Fantasztikus Mikulás-napi képjátékkal ünnepeljük december 6-át: ne maradj le róla!