Lifestyle

Milyen napon születtél? Elképesztő, mi mindent árul el rólad születésed pontos dátuma!

Több mindent befolyásol a csillagok állása, mint gondolnád – többek között azt is, milyen alapvető személyiségjegyekkel születtél.

A csillagok állásának hatása

Aki hisz az asztrológiában és az ezotériában, az pontosan tudja, hogy a csillagokból és állásukból számtalan dolgot ki lehet deríteni: többek között lehet, hogy épp azért olyan a személyiséged, amilyen, mert egy bizonyos napon születtél. Bár személyiségjegyeinket sok minden befolyásolja – neveltetésünk, a közösség, melynek tagjai vagyunk, végzettségünk, karrierünk, hobbijaink stb – az biztos, hogy közrejátszik születésünk dátuma is, legalábbis az asztrológusok szerint. Többségük ugyanis alaptermészetünk magvait a csillagokra vezetik vissza: úgy gondolják, bizonyos vonzalmaink és preferenciáink, egyes reakcióink bár velünk születettek, nem gének által öröklődtek, hanem születési dátumunk csillagállása miatt lettek olyanok, amilyenek. Születési dátumunk segítségével tehát többek között meghatározható, mi vár ránk a szerelemben, a karrierben, milyen betegségek jelenthetnek számunkra veszélyt, egyesek pedig még abban is hisznek, hogy születésünk naptári napjából az is előre látható, miben halunk meg. Nos, ez egyesek számára talán morbidnak tűnhet, így maradjunk a személyiségjegyeknél. Fontos, hogy tudd, a hét napjai a hét látható égitestnek felelnek meg, melyek a következők: a Nap, a Hold, a Merkúr, a Vénusz, a Mars, a Jupiter és a Szaturnusz – csillagjegyedet ezen bolygók egyike irányítja, ezek pedig napi szinten hatnak ránk. A hét minden napjának tehát sajátos jelentése van, így annak a napnak, amelyen születtél, van egy uralkodó bolygója, amely ugyanúgy karaktered részét képezi, mint csillagjegyed maga. Ha tehát tudod, a hét melyik napján születtél, lapozd fel galériánkat, ahol eláruljuk, mely vonások jellemzők leginkább rád!

Hétfő: a Hold napja A Hold napján születettek általában érzékenyek, jellemző rájuk a hangulatingadozás, gyakran intuitívak, valamint érzelmes és romantikus emberek, akiknek lételemük egy jól működő párkapcsolat. Fontos számukra az otthon melege és a családi élet, a harmónia, kedvelik a biztonságot, a következetességet.
Kattints a további képekért!

Hallottál már az afrikai horoszkópról? A születési hónapod alapján megtudhatod, melyik csillagjegyhez tartozol.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.