29 millió dollár egy öltönyért - Nézd meg, mit hordanak a világ nagymenői

Az üzleti életben igen fontos a megjelenés, mind a nők, mind a férfiak oldalán. Főleg, ha több milliárdos cégről van szó. Bár általában megelégszünk egy elegáns, márkásabb kosztümmel vagy öltönnyel, de van, ahol ez sem elég. A világ leggazdagabb emberei körében már új divat hódít, ezért Hongkongban gondoltak egyet és megalkották a világ legdrágább öltönyét.

Különleges alkotóelemek egy különleges öltönyhöz

Az angliai designer, Stuart Hughes megálmodta, a kínaiak elkészítették. Teljes egészében egyedi darab született, amelyet a legexkluzívabb anyagokból varrtak, és a legszebb ékkövekkel díszítettek. A kasmír, gyapjú és selyem hallatán tudhatjuk, hogy már eleve egy nívós öltönyről van szó.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Azonban nem csak az anyagok különlegesek benne. Nem titok, hogy magát az öltönyt 22 karátos aranycérnával varrta meg a tervező, továbbá a mellény rész és a gombok is teljes mértékben aranyból készültek. És ha ez még nem lenne elég, 480 darab félkarátos gyémánt koronázza meg a művet. Ezért senki se csodálkozzon, ha az öltönyért cserébe 129 ezer dollárt kérnek el.

Fontos tudni, hogy ez a különleges megrendelés az Apsley Tailors nevű hongkongi cégtől jött, ami 1889 óta sikeresen működik a szigeten, továbbá majdnem a kezdetektől a britek hivatalos beszállítója. Így nem meglepő, ha a londoni Pall Mallon belebotlunk egy üzletébe.

500 millió forint egy üveg konyak - Ilyet biztosan nem iszol

Oldalak

Szólj hozzá Te is!