Lifestyle

7 elképesztő esküvői trend, ami uralni fogja a 2016-os évet

2015 rengeteg változást hozott a menyegzők világában: divatba jött a „pucér” torta, vagyis a felesleges dekorációtól mentes és az ehetetlenül édes marcipán borítást nélkülöző esküvői finomság, illetve a mix ’n match, vagyis a stílusok vagány keveredése. Szerencsére 2016-ban is új trendeket üdvözölhetünk - lássuk, miket!

1. Búcsú a virágoktól

Oké, biztosan lesznek olyan menyasszonyok, akik maradnak a hagyományos, illatozó csokroknál, de biztos, hogy sokan fognak hódolni az új trendnek: a zöld leveleknek. Kösd bokrétába az eukaliptusz, a citrom, a páfrány zöldjét, és máris te leszel a legdivatosabb ara!

2. A tüll uralma

Jó hír, vagy nem, de a tüll lesz 2016 slágere: az új esztendőben tehát nagyon sok menyasszony fog ebből a hercegnős anyagból készült ruhát viselni. Egy bátor és szokatlan megoldással kombinálva igazán egyedi öltözékek születhetnek, ne félj tőle te sem!

3. Buli egész hétvégén

2016 teret enged az olyan esküvőknek, amik után a buli nem egy éjszakán át, hanem egész hétvégén tart. Az biztos, hogy erre mind anyagilag, mind testileg-lelkileg fel kell készülni, de rengeteg lehetőség van benne: gondold csak el, milyen izgalmas megtervezni, hogyan lehet szórakoztatni több napon keresztül magadat és a násznépet is!

4. Hagyományos asztaldíszek helyett

2016-ban az asztaldíszek háza táján is változások várhatóak. A hagyományos, asztal közepére helyezett szabályos, kerek díszítőelemek átadják a helyüket az olyan virágoknak, koszorúknak, amelyeket indaszerűen vagy keresztben, vagy pedig hosszában rendeznek el az asztalon.

Fotó: diamondaq.tk

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Bár Ázsiában őshonosak, a cseresznyefák valójában az egész világon virágoznak, és nem is kell olyan messzire utaznunk azért, hogy káprázatos, rózsaszínbe borult utcákban gyönyörködhessünk.
Sztárok
Bajor Imre még Jáksó Lászlót is meg tudta lepni, aki mindig elővett néhány botrányos viccet a műsorban. Anno még ez is lemehetett az RTL Klub képernyőjén.
Egészség
Nincs mese, a dohányosok testtömege általában valóban alacsonyabb, mint a nemdohányzóké. A kutatók megvizsgálták, van-e összefüggés.