Ha naponta legfeljebb egy tenyérnyi (20g) olajos magvat megeszel, az számos egészségügyi előnnyel járhat. Az Imperial College London és a Norvég Tudományos és Műszaki Egyetem közös kutatócsapata felfedezte, hogy a magvak rendszeres fogyasztása a szívbetegség kockázatát majdnem 30 százalékkal, a rákét 15 százalékkal, és a korai halálozásét 22 százalékkal csökkentheti.
2/3
Fotó: Pinterest
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
Ha naponta legfeljebb egy tenyérnyi (20g) olajos magvat megeszel, az számos egészségügyi előnnyel járhat. Az Imperial College London és a Norvég Tudományos és Műszaki Egyetem közös kutatócsapata felfedezte, hogy a magvak rendszeres fogyasztása a szívbetegség kockázatát majdnem 30 százalékkal, a rákét 15 százalékkal, és a korai halálozásét 22 százalékkal csökkentheti.