Lifestyle

Palackba zárt titkos üzenet rejtőzött a padló alatt: egészen megdöbbentő, mi állt a 135 éve írt cetlin

Alig akart hinni a szemének a vízvezeték-szerelő, amikor egy edinburgh-i házban felbontotta a padlódeszkát, és talált egy 135 éves üzenetet tartalmazó palackot.

Ereklyét talált

A palackba zárt, titkos levelek mindenki fantáziáját megmozgatják, hiszen azonnal felmerül a kérdés: mennyi ideje lehetnek elrejtve, és vajon milyen üzenetet tartalmazhatnak az utókor számára? Hasonló gondolatok jártak az 50 éves Peter Allan fejében is, aki a minap elképesztő felfedezést tett: a vízvezeték-szerelőként dolgozó skóciai férfi egy radiátort akart áthelyezni ügyfele edinburgh-i házában, ezért egy kis részen felbontotta a padlót, hogy lássa a csöveket, legnagyobb meglepetésére pedig rábukkant egy meglelt whiskys üvegre, amely egy cetlit rejtett. A munkásnak kikerekedett a szeme, és azonnal lerohant a tulajdonosokhoz, hogy beszámoljon a talált ereklyéről.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A televíziós jelenleg az Ázsia Expressz új évadát forgatja, s egy kurta, ám annál izgalmasabb videóban számolt be arról, hogyan is telnek a mindennapjai Közép-Amerika egzotikus vidékén. Ördög Nóra...
Lifestyle
Március 29-én a TV2 Csoport és az RTL Magyarország közösen, élőben közvetíti online felületein a Televíziós Újságírók Díja gálaestet. Az eseményen kiderül, hogy mely televíziós produkciók és...
Sztárok
Kiderült, mi Ernyey Béla és Balaton Dóra boldog házasságának titka: a pár őszintén vallott kapcsolatukról a Meglepetés magazin friss számában.