Lifestyle

Palackba zárt titkos üzenet rejtőzött a padló alatt: egészen megdöbbentő, mi állt a 135 éve írt cetlin

Alig akart hinni a szemének a vízvezeték-szerelő, amikor egy edinburgh-i házban felbontotta a padlódeszkát, és talált egy 135 éves üzenetet tartalmazó palackot.

Ereklyét talált

A palackba zárt, titkos levelek mindenki fantáziáját megmozgatják, hiszen azonnal felmerül a kérdés: mennyi ideje lehetnek elrejtve, és vajon milyen üzenetet tartalmazhatnak az utókor számára? Hasonló gondolatok jártak az 50 éves Peter Allan fejében is, aki a minap elképesztő felfedezést tett: a vízvezeték-szerelőként dolgozó skóciai férfi egy radiátort akart áthelyezni ügyfele edinburgh-i házában, ezért egy kis részen felbontotta a padlót, hogy lássa a csöveket, legnagyobb meglepetésére pedig rábukkant egy meglelt whiskys üvegre, amely egy cetlit rejtett. A munkásnak kikerekedett a szeme, és azonnal lerohant a tulajdonosokhoz, hogy beszámoljon a talált ereklyéről.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.