Lifestyle

Az ősi vita: te peremmel lefelé vagy felfelé teszed a poharakat a szekrénybe? Végre kiderült, hogyan kell helyesen tárolni őket

Egy takarítási szakértő eldöntötte a vita tárgyát, és elárulta, hogyan kell helyesen tárolni a poharakat és bögréket higiéniai szempontból.

Te hogy csinálod?

Háztartási dolgokkal kapcsolatban számtalan vitatéma jöhet velünk szembe a mindennapok során: gondoljunk csak arra, mennyire megoszlanak a vélemények azt illetően, hogy melyik irányból kell letekerni a WC-papírt. Az emberek többsége úgy helyezi el a gurigát a tartón, hogy a papír kívülről gördüljön alá, azaz a letéphető rész legyen elől, míg a másik csoport szerint az a helyes, ha a toalettpapír hátulról omlik a kezünkbe – ezt nevezik a WC-papír vitának. Na persze ez a dolog egyáltalán nem élet-halál kérdése, hiszen az, hogy melyik a helyes tekeredési irány igencsak jelentéktelennek tűnhet, mégis nagyon bosszantó tud lenni, ha a velünk egy háztartásban élők nem úgy csinálják, ahogyan mi. Ilyen összezördülések akadhatnak még egy szokással kapcsolatban is, ami nem más, mint a pohár-kérdés, avagy hogy hogyan kell helyesen tárolni az üvegpoharakat és bögréket a szekrényben. Vannak ugyanis, akik peremmel lefelé teszik a helyükre az ivóalkalmatosságokat, míg mások szájjal felfelé szeretik elpakolni a mosogatógépből vagy a csepegtetőből kivett poharakat. Míg a WC-papír ügyben mondhatjuk azt, hogy nincs jó vagy rossz válasz, addig a poharak esetében a szakértők szerint igenis fontos, hogy ki hogyan pakolja a helyére a csészéket, a bögréket vagy éppen a borospoharakat. Te vajon jól csinálod? A következő oldalon kiderül!

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.
Sztárok
Valószínűleg maga a hercegné sem számított arra, hogy idén egy asztalhoz ülhet majd az újdonsült királlyal és pereputtyával annyi év után.