Lifestyle

Tudományos vizsgálat bizonyítja: Ezért a testalkatért rajonganak a legjobban a férfiak - Mázlista vagy, ha így nézel ki

Most végre választ kaptunk arra a kérdésre, ami minden nőt foglalkoztat és amiért nők millió kínozzák magukat - tévesen - szörnyű diétákkal, hogy milyen testalkatra buknak a legjobban a pasik.

Klinikai vizsgálatok igazolják

Lavinia Rodriguez, amerikai klinikai pszichológus vizsgálatai alapján kiderült, mely testalkat az, amihez a férfiak a legjobban vonzódnak. Az eredmények szerint hiába a sok fogyókúrás szer és a kínok között szenvedett több órás konditermi edzések, ugyanis a férfiak kifejezetten szeretik a teltebb, angolul tökéletesen megfogalmazott "curvy" nőket. Az is kiderült, hogy a férfiak sokkal többféle testalkatot látnak kívánatosnak, mint a nők.

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.