Home&Design

Így rendezz be bármilyen szobát mindössze 10 lépésben és elégedett leszel a végeredménnyel

Egy üres szoba bebútorozása, vagy éppen egy meglévő helyiség átalakítása nem kis munka, néhány tippet megfogadva viszont könnyedén veheted az akadályt.

Haladj lépésenként!

Egy tökéletesen berendezett szoba nem csak a funkcionalitást és kényelmet kínálja, hanem az egyéniségünket is tükrözi. Azonban az otthonunk átalakítása és egy szoba tökéletesen berendezése nem mindig egyszerű feladat. A jó hír viszont az, hogy nincs szükség szakértő belsőépítészre ahhoz, hogy elkészítsd álmaid szobáját. Most eláruljuk, mely szempontokat kell mindenképpen figyelembe venned, mielőtt hozzálátnál a munkálatokhoz és mik azok a lépések, amelyek megkönnyítik a dolgodat és segítenek életre kelteni elképzeléseidet. Olvass tovább!

1. Határozd meg a szoba hangulatát! Ahelyett, hogy arra koncentrálsz, hogyan szeretnéd, hogy kinézzen a szoba, inkább koncentrálj arra, hogyan szeretnéd érezni magad benne! Ez sokkal könnyebben vezérel majd téged a színek, a textúrák és a bútorok kiválasztásakor. Egy világos, levegős tér nyugalmat sugall, melyhez a minimalista bútorok és a természetes illenek leginkább, míg egy lazább, energikusabb családi helyiséghez a merészebb árnyalatok és minták is passzolnak. A lényeg, hogy először mindig a szoba hangulatára összpontosíts és hagyd, hogy ez határozza meg elképzeléseidet!
Kattints a további képekért!

Egyszerű tervezési elvek, kiváló minőségű anyagok és könnyed elegancia - ezek jellemzik a legújabb lakberendezési trendet, ami olyan sztárok otthonát is meghódította már, mint Sofia Richie vagy Gwyneth Paltrow.

Leadfotó: Unsplash, forrás: thespruce.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.