Home&Design

Megmutatta luxuslakását Reese Witherspoon egyetemista fia - mindenki sápad az irigységtől!

Deacon Reese Witherspoon és Ryan Phillippe fia, aki az elmúlt időszakban színészi és zenei babérokra is tört, legutóbb viszont tehetsége helyett nem mindennapi otthonával kápráztatta el rajongóit.

Színész és zenész is egyben

Deacon Phillippe még csak 20 éves, ennek ellenére viszont egyetemi tanulmányai mellett mind a zene, mind a színészet világában kezd egyre népszerűbbé válni. Nemrégiben az Én még sosem... című sorozatban láthattuk, áprilisban pedig első saját albumát is kiadta. A napokban egy különleges felkérést is elvállalt, Caleb Simpson, TikToker kereste őt meg, aki híres emberek otthonairól készít tartalmakat közösségi oldalán. Deacon szívesen vállalta a felkérést, ha kíváncsi vagy, milyen menő lakásban is tengeti mindennapjait a fiatal egyetemista, nézd meg a galériát!

A TikTokra készült videó elején Caleb arról kérdezte a fiatal sztárt, mennyi lakbért is fizet havonta. Deacon titokzatosan csak annyi felelt a kérdésre: „West village árat fizetek." Hogy ez mekkora összeget jelenthet pontosan, azt persze nem tudhatjuk, mindenesetre New York ezen területe nem éppen a legolcsóbb árkategóriába tartozik, az egyszer biztos.
Kattints a további képekért!

Reese Witherspoon csodálatos színészi tehetségét már közel 30 éve követhetjük nyomon a mozik vásznain, ritkán beszélt korábban viszont a karrierje indulását övező negatív tapasztalatairól.

Leadfotó: Getty Images, forrás: justjared.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle
Egészség
Az elmúlt néhány évtized során nagymértékben emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBS) szenvedők száma. Magyarországon körülbelül 60 ezer ember életét keseríti meg a kór, mely sokszor már igen...