Home&Design

Ezek a legstílusosabb csempék, melyekkel az egész fürdőszobát feldobhatod

A csempe mindig nagyszerű választás fürdőszobánkba, hiszen könnyen megtisztíthatjuk a ráfröccsenő víztől. Praktikussága mellett viszont az sem elhanyagolható előny, hogy megjelenésük millió lehetőséget tartogat számunkra.

A legtrendibb fürdőszobai csempék

Akár egész fürdőszobádat csempébe szeretnéd burkolni, akár csak a zuhanyfülkét, rengeteg opció közül választhatsz, melyek egyedivé és hangulatossá varázsolhatják fürdőszobád. Nem feltétlenül kell a hagyományos stílusokhoz ragaszkodnunk, manapság már egyre többen engedik szabadjára játékos énjüket fürdőszobájuk, zuhanyfülkéjük kialakításakor. Mutatunk néhány ötletet, amely téged is magával ragad majd és talán azonnal újra akarod tőlük álmodni fürdőszobád - még, ha eddig nem is gondoltál rá! Nézd meg a galériát a legszuperebb ötletekért!

1. Fekete-krémszín kontraszt A fekete és a krémszín kombinálása időtlen és kifinomult megjelenést kölcsönöz fürdőszobánknak. Az két szín által alkotott mintát aztán a padló csempéjének kiválasztásakor is folytathatjuk az egészen különleges hatásért.
Kattints a további képekért!

Felújítanál, de nem tudod hol állj neki? Elég néhány apró módosítás és máris hatalmas változásokat érhetsz el a fürdőszobában. Fotókkal szemléltetjük az eredményt.

Leadfotó: Pexels, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok