Ezek a legstílusosabb csempék, melyekkel az egész fürdőszobát feldobhatod

A csempe mindig nagyszerű választás fürdőszobánkba, hiszen könnyen megtisztíthatjuk a ráfröccsenő víztől. Praktikussága mellett viszont az sem elhanyagolható előny, hogy megjelenésük millió lehetőséget tartogat számunkra.

A legtrendibb fürdőszobai csempék

Akár egész fürdőszobádat csempébe szeretnéd burkolni, akár csak a zuhanyfülkét, rengeteg opció közül választhatsz, melyek egyedivé és hangulatossá varázsolhatják fürdőszobád. Nem feltétlenül kell a hagyományos stílusokhoz ragaszkodnunk, manapság már egyre többen engedik szabadjára játékos énjüket fürdőszobájuk, zuhanyfülkéjük kialakításakor. Mutatunk néhány ötletet, amely téged is magával ragad majd és talán azonnal újra akarod tőlük álmodni fürdőszobád - még, ha eddig nem is gondoltál rá! Nézd meg a galériát a legszuperebb ötletekért!

1. Fekete-krémszín kontraszt A fekete és a krémszín kombinálása időtlen és kifinomult megjelenést kölcsönöz fürdőszobánknak. Az két szín által alkotott mintát aztán a padló csempéjének kiválasztásakor is folytathatjuk az egészen különleges hatásért.
Kattints a további képekért!

Felújítanál, de nem tudod hol állj neki? Elég néhány apró módosítás és máris hatalmas változásokat érhetsz el a fürdőszobában. Fotókkal szemléltetjük az eredményt.

Leadfotó: Pexels, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Utazás
Új rendszer lépett érvénybe Párizsban és környékén a tömegközlekedésben: "Párizs 2024"-es bérlettel korlátozás nélkül lehet utazni a paralimpia végéig.
Sztárok
Sebestyén Balázs roppant büszke a gyermekeire. Mind a kettejüket más vonzza, szóval eltérő műfajban igyekeznek kihozni magukból a maximumot.
Egészség
Mindenkinek becsúszhat egy nagyobb buli, amikor alapos fejfájással ébredünk. A másnaposságra vannak jól bevált ellenszerek, de erre senki sem gondolt volna.