Home&Design

Így dobhatod fel a teraszt vagy az erkélyt tavaszra - dekortippek minden típusra

Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.

Dekortippek az erkélyre és a teraszra

Itt a jó idő, ilyenkor pedig az ember már nem szívesen ül egész nap a lakásban. Ha van otthon teraszod, esetleg egy kisebb erkélyed, akkor a szezon trendjeihez passzolóan ujjá varázsolhatod és meglátod, minden idődet ott akarod majd tölteni. A következőkben felvonultatunk néhány ötletet arra vonatkozóan, hogyan tudod átrendezni, kicsit kidekorálni, újradizájnolni ezt a teret.

Ha az erkélyed hosszú, de szűkebb típusú, akkor az egyik végébe tedd a falra a kerti kanapét befelé fordítva. Így előtte még simán elfér egy kisebb asztal, illetve ha növényekkel is telepakolnád, akkor egy ehhez hasonló polcos megoldásban gondolkodhatsz. Színeket illetően visszafogottabb legyél, a neutrális árnyalatok remekül kiegészítik egymást ebben a dizájn kialakításban.
Kattints a további képekért!

Egy hat hónapos gyártási folyamatot követően innovatív, fenntartható magyar designer termékek születtek, amelyek nem csak a hazai, hanem várhatóan a nemzetközi piacon is megállják majd a helyüket.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.