Home&Design

Ezzel a módszerrel percek alatt eltüntetheted az összes karcolást a bútorokról

Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.

Ha vigyázunk rá, egy életre szól

Nem hiába a fa az egyik legdrágább alapanyag a bútorgyártásban. Szépsége mellett erőssége és kopásállósága miatt is szeretjük. Masszív, akár több generációt is kiszolgáló bútordarabok készülhetnek belőle, feltéve persze, ha vigyázunk rájuk és kijavítjuk a legkisebb hibákat is. A leggyakrabban előforduló problémák a fa bútorok esetében a karcolások. Gyakori használat mellett nem meglepő, ha összekarcolódik a felület, de persze balesetek is történhetnek. Mutatunk egy praktikát, amivel halványíthatod a karcolásokat, az apróbbakat pedig teljesen el is tüntetheted egy szempillantás alatt.

Lapozz, a következő oldalon részletezzük a módszert!

Oldalak

Home&Design
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.