Home&Design

Innovatív babaszoba és a gyapjúfilc lámpacsalád - ezekért a magyar designer termékekért rajong most mindenki

Egy hat hónapos gyártási folyamatot követően innovatív, fenntartható magyar designer termékek születtek, amelyek nem csak a hazai, hanem várhatóan a nemzetközi piacon is megállják majd a helyüket.

Hazai gyártók és tervezők fogtak össze

Lezárult a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) 2022 tavaszán indított design LAB inkubációs programja, amelynek köszönhetően hat gyártó-tervező páros kapott támogatást, hogy szakmai tudásukat és kreativitásukat közösen egy új termékfejlesztésben kamatoztathassák. A program elsődleges célja, hogy elősegítse a kollaborációk létrejöttét a gyártók és a tervezők között, hogy közösen egyedi és versenyképes termékeket alkothassanak. A gyártó-tervező párosok saját tapasztalataikat, alkalmazott technológiájukat és egyéni stílusukat jelenítették meg a közös alkotási folyamatukban. Sokszínű, felhasználói igényeket előtérbe helyező alkotások született, melyekben a fenntarthatóságra való törekvés is megjelenik. Egyes design LAB termékek a Milan Design Week Alcova kiállításának keretein belül mutatkozhatnak be élőben, de a galériára kattintva most mind a 6 alkotást megtekintheted.

Az Art Innova Kft. és Dr. Vasváry-Nádor Norbert tervező az APPACK projekt keretein belül asztalosipari melléktermékek újrahasznosításával is foglalkoznak, egy eszközmegosztó bútorzat kifejlesztését célozták meg.
Kattints a további képekért!

Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.

Leadfotó/Fotók: HFDA

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.