Home&Design

A legtrendibb díszítőelemek, melyekkel igazán stílusossá varázsolhatod az étkezőasztalt

Valószínűleg mind egyetértünk abban, hogy az étkező főszereplője az asztal. Még, ha nem is feltétlenül ez az elsődleges hely, ami teret szolgáltat dísztárgyainknak, egy ízlésesen dekorált asztal az egész étkező hangulatán sokat dobhat.

A legszebb étkezőasztal dekorációk

Általában az asztal a legelső, amit vendégeink megpillantanak, amikor az étkezőbe lépnek. Emellett pedig az asztal ad helyet az étkezőben folyó társalgásoknak, közös étkezéseknek, ezért mindenképpen fontos, hogy időt és energiát szánjunk a megfelelő asztali díszítőelemek kiválasztására. Lehetsz akár a kifinomult, visszafogott stílus képviselője, vagy a bohém játékosság rajongója, egészen biztosan találhatsz hozzád és étkezőasztalodhoz illő dekorációt. Kattints a galériára, hogy néhány ötletet gyűjthess!

1. Kerti figurák A kőből készült madárfigurák igazán barátságos hangulatba burkolják az étkezőt. Frissen vágott virágokkal és egy szép üvegkancsóval kiegészítve régies stílusú, meseszép összhatást eredményeznek.
Kattints a további képekért!

Sokan álmodnak egy teljesen új, modern és stílusos konyháról, de vagy bérelt lakásban élnek, vagy egyszerűen nem engedhetik meg maguknak a jókora velejáró kiadást. Ha te is ebben a cipőben jársz, imádni fogod az alábbi galériánkat, amiben összeszedtük a leglátványosabb DIY felújításokat, amiket szinte fillérekből hoztak össze a kreatív lakók.

Leadfotó:123rf.com, Forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok