Home&Design

Mindenki ilyen kertet akar 2023-ban: ezek lesznek az idei év legnagyobb trendjei

Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.

Ilyen a tökéletes kert 2023-ban

A modern kert és balkon ma már multifunkciós, így a szabadtéri konyhától a meditációs, pihenő szigeten és wellness oázison át a zöldben való kertészkedésig minden szempontból otthonunk kitágított tereként tekintünk rá. A városi kertészkedés forradalma pedig megmutatta, milyen könnyen és gyorsan is csírázhat ki a személyes kerti boldogság, azaz a saját kertből származó zöldségek és gyümölcsök ízletesek, és védik a környezetet, ezért divatosabbak, mint valaha. A legújabb előrejelzések alapján az időjárásálló bútorok, lámpák és kiegészítők immáron ugyanolyan kiváló minőségűek, mint a beltéri modellek, és elegánsabbak, mint valaha. Emellett ma már egyre többek számára nem idegen a klímabarát kerttervezés kifejezés, a zöld tetők, a praktikus kerti iroda vagy épp a saját vadon a küszöbön túl.

A 2023-as kerttrendekért kattints a galériára!

Trend 1. Buja növényzetet mindenhova! Míg éveken át a letisztult vonalak, a szigorúan meghatározott kertterületek és a geometrikus formák voltak a divatban, idén ismét olyan kertek kerülnek előtérbe, amelyek nemcsak utánozzák a természetet, hanem egyre inkább hagyják, hogy a növények vegyék át az irányítást. A vidéki kertek természetes bája, bujasága idén nagy kedvenc lett a kertészek körében.
Kattints a további képekért!

Maxold ki az otthoni munkát! Ha annyira te sem vágysz vissza az irodába, újítsd fel a home office-odat!

Leadfotó/Fotók: GardenExpo

Oldalak

Home&Design
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.