Home&Design

Leesik az állad, ha megtudod, milyen hatással vannak rád a színek

Nem is gondolnád, mennyire befolyásolni tudja a hangulatodat az, hogy milyen színekkel veszed körül magad. Jó, ha tudod, melyik, mire való.

A színterápia nem újkeletű dolog, bár manapság leginkább spirituális közegekben használják a leginkább. Érdemes megfigyelned, hogy ha valahol rosszul érzed magad, esetleg túlságosan felpörögsz, akkor milyen szín a domináns az adott környezetben, ugyanis könnyen lehet, hogy a szín van rád olyan hatással.

Színre színt

A színek bizonyítottan hatással vannak a hangulatunkra. Sőt, gyógyító erővel is rendelkezhetnek, különösen lelki bajok esetén. Néhány szín segíthet a stressz, kimerültség vagy depresszió esetén, mások felpörgetnek, energizálnak. Pozitív hatással vannak a libidóra is, gondoljunk csak arra, hogy a pirosat az erotika színének tartják. Vizsgáld meg, mire lenne éppen szükséged, és ha épp újévi átalakításon töröd a fejed, vedd magad körül valamelyik színnel.

Zöld Az ezotéria a pénz színének tartja. Párosul hozzá az egyensúly és harmónia, valamint az aktív képzelet. Látványa nyugtató hatású. Gondolj csak kórházakra, orvosi rendelőkre, vagy olyan helyekre, ahol zöld a fal vagy a bútorok. Energizál is, szóval, ha délután beüt a kóma a munkában, nézzegess valami zöldet!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!
Fashion&Beauty
A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.