Home&Design

Home office trendek 2023-ra - így újítsd fel az otthoni irodádat

Maxold ki az otthoni munkát! Ha annyira te sem vágysz vissza az irodába, újítsd fel a home office-odat!

A home office a pandémia alatt lett az életünk része, először kényszerből, de sokan rádöbbentünk, hogy nem is olyan rossz otthonról dolgozni. Bár a járvány már lecsengett, sok cég vagy megmaradt teljes home office-ban, vagy hibriden dolgoznak, és nem kell minden nap bejárni az irodába. Ne feledkezzünk meg a szabadúszókról sem, akik régóta tudják, hogy egy jó otthoni munkasarok csodákat művel az emberrel.

Home office dekorra fel!

Egyértelmű, hogy ha otthonról dolgozol, akkor is szeretnéd a maximumot nyújtani, és a legtöbbet kihozni a munkaidőből. Főleg akkor, ha ez segít abban, hogy kreatívabb legyél, hatékonyabb, és a mentális egészségedre is pozitívan hat.

Ha azt érzed, elérkezett az idő, hogy feldobd kicsit a home office-odat, ne keress tovább, mutatjuk a 2023-as trendeket!

Gondosan kiválasztott színek. A színek nagy szerepet játszanak a hangulatunkban, különösen azokban a terekben, ahol sok időt töltünk. Tehát ha átfested a dolgozódat, jól gondold meg, milyen színt választasz! Kreatív munkavégzéshez válassz valamilyen rózsaszín árnyalatot. Ha nyugodt környezetre vágysz, jöhet valamilyen kék vagy szürke.
Kattints a további képekért!

Forrás: housebeautiful.com
Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!