Home&Design

Átfestenéd a nappalit? Ez a 10 színárnyalat a legnagyszerűbb választás

Ha a nappali kialakításáról van szó, a megfelelő színpaletta kiválasztása az egyik legfontosabb lépés. Valószínűleg ez fogja meghatározni a tervezés egész menetét és a hangulatot otthonod legforgalmasabb helyiségében egyaránt.

Milyen színűre fessük a nappalit?

Valószínűleg te is nagy hangsúlyt fektetsz nappalid kialakítására, hiszen a legmeghatározóbb szobája mindannyiunk otthonának. Itt fogadjuk vendégeinket, ülünk le a családunkkal beszélgetni, vagy éppen barátainkkal társasozni, iszogatni, ezért mindenképpen fontos, milyen hangulat uralkodik a helyiségben. Lehetsz akár a merész, vidám színek, vagy éppen a kifinomult elegancia rajongója, mutatjuk, milyen színeket érdemes számításba venned, ha igazán hangulatos nappalit szeretnél!

1. Szürkéslila Egy kis meleg szürke árnyalat lilával megspékelve igazán hívogató atmoszférát teremt.
Kattints a további képekért!

Ebben a cikkben áttekintjük a klasszikus kanapéstílusokat: ha elegáns otthonra vágysz, ezekkel képtelenség mellényúlni. Némelyik típus már évszázadok óta ismert, és többmillió otthont díszít világszerte.

Leadfotó: Unsplash, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...