Home&Design

Átfestenéd a nappalit? Ez a 10 színárnyalat a legnagyszerűbb választás

Ha a nappali kialakításáról van szó, a megfelelő színpaletta kiválasztása az egyik legfontosabb lépés. Valószínűleg ez fogja meghatározni a tervezés egész menetét és a hangulatot otthonod legforgalmasabb helyiségében egyaránt.

Milyen színűre fessük a nappalit?

Valószínűleg te is nagy hangsúlyt fektetsz nappalid kialakítására, hiszen a legmeghatározóbb szobája mindannyiunk otthonának. Itt fogadjuk vendégeinket, ülünk le a családunkkal beszélgetni, vagy éppen barátainkkal társasozni, iszogatni, ezért mindenképpen fontos, milyen hangulat uralkodik a helyiségben. Lehetsz akár a merész, vidám színek, vagy éppen a kifinomult elegancia rajongója, mutatjuk, milyen színeket érdemes számításba venned, ha igazán hangulatos nappalit szeretnél!

1. Szürkéslila Egy kis meleg szürke árnyalat lilával megspékelve igazán hívogató atmoszférát teremt.
Kattints a további képekért!

Ebben a cikkben áttekintjük a klasszikus kanapéstílusokat: ha elegáns otthonra vágysz, ezekkel képtelenség mellényúlni. Némelyik típus már évszázadok óta ismert, és többmillió otthont díszít világszerte.

Leadfotó: Unsplash, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...