Home&Design

Rihanna egy vagyont fizetett azért, hogy a saját szomszédja lehessen

Nem csupán az átlagembereket, de még a legnagyobb világsztárokat is zavarják a lármázó szomszédok. Rihanna most meglehetősen egyedi, de kétségkívül zseniális cselhez folyamodott, hogy kiküszöbölje ezt a problémát.

Jószomszédi iszony

Melyikünk ne érezte volna néhanapján, hogy az agyára mennek a saját szomszédai? Még ha abban a szerencsében is van részünk, hogy kertes házban lakunk, olykor-olykor kihoznak a sodrunkból a környezetünkben élők. Nincs is idegőrlőbb, mint egy kiadós fúrás-farigcsálás a szomszédban, amikor épp az igazak álmát aludnánk - és az ilyesfajta problémák nem csupán minket, de a világsztárokat is zavarják. Ki hinné, hogy a földkerekség talán legkeresettebb és legismertebb énekesnője, Rihanna életét is megkeseríthetik a saját szomszédai? Minden jel arra mutat, hogy a barbadosi születésű 32 esztendős híresség valóban megszenvedte már a mellette lakók nyüzsgését-zsibongását, ugyanis nemrégiben meglepő, de kétségtelenül zseniális cselhez folyamodott annak érdekében, hogy egyáltalán ne is legyen szomszédja: megvásárolta azt a házat, ami közvetlenül a saját ingatlanja mellett található. Méghozzá egész csinos összeget fizetett azért, hogy a saját szomszédja lehessen - adta hírül a The Hollywood Reporter. Rihanna 3 hónappal ezelőtt vásárolt egy rezidenciát Beverly Hillsben, méghozzá 13,8 millió dollárért, most pedig a mellette található ingatlan is a tulajdonába került: utóbbiért - vagyis azért, hogy a saját szomszédjává válhasson - 10 millió dollárt, azaz körülbelül 3 milliárd forintnak megfelelő összeget szurkolt le.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Vannak köztük olyanok, amiket Vilmos neje eddig sem tehetett meg, némelyik tiltás azonban azután lépett életbe, hogy Katalin megkapta Károly királytól a walesi hercegné címet.
Sztárok
II. Erzsébet teljesen ledöbbent, amikor megtudta: Meghan Markle egy nagyon régi hagyományt tervez megszegni az esküvőjén.
Lifestyle
Bőrápolás tekintetében mindig az a legfontosabb, hogy megtaláld azt a rutint, ami a te bőrtípusodnak maradéktalanul megfelel, itt nem érdemes tippeket kérni a barátnőktől, mert valószínűleg nekik más...