Növények, amik gazdagságot hoznak 2017-ben – Mágnesként vonzzák a pénzt

Ha biztosra szeretnénk menni, és azt akarjuk, hogy a pénztárcánk sokkal vastagabb legyen 2017-ben, a bankszámlánk pedig még több számjegyből álljon, akkor szerezzük be ezeket a növényeket. A feng shui szerint szerencsét hoznak, és segítenek meggazdagodni!

Majomkenyérfa

A majomkenyérfa a feng shui szerint egy igazi pénzcsináló, hiszen már a levelei is apró pénzérmékre emlékeztetnek. Mindenképpen érdemes beszerezni év végére, mert nemcsak, hogy feldobja a lakásunkat, de még állítólag a gazdagságot is segít bevonzani jövőre. Ha még jobban növelni szeretnénk a hatását, tegyük az otthonunk pénz sarkába, ami akkor a leghatásosabb, ha egy szoba ajtótól balra eső, távolabbi sarkát választjuk. Ez a kis növény kedveli a meleg levegőt, a sok fényt, és öntöznünk sem kell gyakran, elég 4-5 naponta.

Korallvirág

Ez az édes fehér, piros, sárga vagy rózsaszín virágú növényke egyébként is nagyon népszerű, és hidd el, ha neked még nincs, ezek után biztosan beszerzel majd egyet. A majomkenyérfához hasonlóan ugyanis a kerekded leveleinek köszönhetően segít, hogy sok pénzhez juthassunk a következő évben. Ráadásul nem igényel túl nagy szakértelmet, úgyhogy még a legamatőrebb virágtulajdonosok is simán életben tudják tartani.

Fotók: pinterest.com, bakker.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!