Home&Design

Még korai temetni a klasszikust: 20 fehér konyha, amiben álom a sütés-főzés

Ha Te is a letisztult, elegáns és időtálló fehér konyhákat kedveled, akkor a következő összeállítást egyenesen imádni fogod! Igazi álomkonyhákat válogattunk, amiket egy szó nélkül elfogadnánk otthonra.

"Túl steril, unalmas és nehéz tisztán tartani"

Amikor néhány éve a lakásfelújítás során a tetőtől talpig fehér konyhabútor mellett tettem le a voksomat, a fenti három jelző tökéletesen tükrözte a környezetem kicsit sem titkolt véleményét. Pedig a fehér szín örök trend a lakberendezés területén és legyen szó bármilyen méretű és elrendezésű konyháról, amellett, hogy időtálló, elegáns és letisztult, a megfelelő kiegészítőkkel otthonos érzetet is kölcsönöz a helyiségnek. Nem győztünk meg? Akkor pörgesd végig az alábbi galériát és győződj meg róla a saját szemeddel: még mindig nem jött el az idő, hogy búcsút intsünk a fehér konyha trendnek!

Miért jó választás a fehér bútor? Bármilyen színű falhoz tökéletesen illeszthető!
Kattints a további képekért!

Következzen néhány régi fotó, ami bemutatja, milyen volt egy átlagos magyar lakás 40-50 évvel ezelőtt.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...