Home&Design

Milyen színű az otthonod? Ezt árulja el rólad

Legyen szó öltözködésről, vagy lakásunk falainak díszítéséről, a választott szín nem csak hangulatunkra van hatással, de a személyiségünkről is árulkodik. Kíváncsi vagy, rólad mit mond az otthonod színvilága? Olvass tovább!

Színek a lakásban

Bizonyára mindenki tisztában van azzal, hogy nagyon fontos a szoba színeinek alapos átgondolása, majd kiválasztása. Köztudott, hogy a pasztell árnyalatok nyugtató hatásúak, míg az élénkebb választás amellett, hogy feldobja a lakásunkat, izgató is lehet.Persze nem csak a fentiekre kell odafigyelnünk, hiszen a választott szín a hangulatunk befolyása mellett számos dologra lehet hatással. Például arra is, mit gondolnak rólunk mások.

Kattints a galériára!

A tiszta fehér - Nyugtató, frissítő, pihentető hatású. A színskála összes színével, akármilyen anyaggal, formával párosítható, mindennel jól néz ki. A könnyedséget, békét és a szűziességet jelképezi, ezért bármelyik szobának remekül áll, ráadásul, aki betéved, tudni fogja, hogy egy letisztult emberrel áll szemben.
Kattints a további képekért!

Ha Te is a letisztult, elegáns és időtálló fehér konyhákat kedveled, akkor a következő összeállítást egyenesen imádni fogod! Igazi álomkonyhákat válogattunk, amiket egy szó nélkül elfogadnánk otthonra.

Leadfotó: 123rf.com, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.