Home&Design

Milyen színű az otthonod? Ezt árulja el rólad

Legyen szó öltözködésről, vagy lakásunk falainak díszítéséről, a választott szín nem csak hangulatunkra van hatással, de a személyiségünkről is árulkodik. Kíváncsi vagy, rólad mit mond az otthonod színvilága? Olvass tovább!

Színek a lakásban

Bizonyára mindenki tisztában van azzal, hogy nagyon fontos a szoba színeinek alapos átgondolása, majd kiválasztása. Köztudott, hogy a pasztell árnyalatok nyugtató hatásúak, míg az élénkebb választás amellett, hogy feldobja a lakásunkat, izgató is lehet.Persze nem csak a fentiekre kell odafigyelnünk, hiszen a választott szín a hangulatunk befolyása mellett számos dologra lehet hatással. Például arra is, mit gondolnak rólunk mások.

Kattints a galériára!

A tiszta fehér - Nyugtató, frissítő, pihentető hatású. A színskála összes színével, akármilyen anyaggal, formával párosítható, mindennel jól néz ki. A könnyedséget, békét és a szűziességet jelképezi, ezért bármelyik szobának remekül áll, ráadásul, aki betéved, tudni fogja, hogy egy letisztult emberrel áll szemben.
Kattints a további képekért!

Ha Te is a letisztult, elegáns és időtálló fehér konyhákat kedveled, akkor a következő összeállítást egyenesen imádni fogod! Igazi álomkonyhákat válogattunk, amiket egy szó nélkül elfogadnánk otthonra.

Leadfotó: 123rf.com, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Meglepőnek tűnhet, de Louis de Funès karrierje csak akkor indult be, amikor már bőven a harmincas éveiben járt. Ma már főként ősz hajjal, időskori szerepeiből emlékezünk rá, így a legtöbben nem is...
Fashion&Beauty
Most mindenki Salma Hayek merész pucérruhájáról beszél, ami nem sok mindent hagyott a képzeletre…
Sztárok
Szinte hihetetlen, de a nőcsábász énekes ma már négygyerekes apa, pedig anno senki sem hitte volna, hogy valaha is házasságra adja a fejét.