Home&Design

Stílusos és praktikus - ebben a 3 alakzatban érdemes elrendezned a konyhádat

A tökéletes konyha az elrendezésnél kezdődik. Bár a kialakítás nagyban függ a helyiség méretétől és formájától, van 3 típus, amivel egyszerűen nem lőhetsz mellé! Mutatjuk, melyek ezek.

Az elrendezésen múlik minden

Számodra milyen az ideális konyha? Ha elképzeljük, valószínűleg egy tágas helyiséget látunk a szemünk előtt, tökéletes elrendezéssel, ahol nincsenek zsúfolt polcok, se kisgépekkel tömött szekrények és pultok. De akkor sem kell aggódnunk, ha nem adatott meg az amerikai stílusú álomkonyha, hiszen minden a megfelelő elrendezésen múlik. Ahhoz, hogy a sütés, főzés és egyéb munkálatok gördülékenyen menjenek és minden kéznél legyen, a konyhát háromféleképpen érdemes elrendezni: lineáris, L-, illetve U-alakzatban - írja az otthon.hu. Természetesen a kialakítás nagyban függ a helyiség méretétől és formájától. Nézzük, mit érdemes ezekről tudni!

Kattints a galériára!

Lineáris elrendezés Ha egyetlen falfelület bútorozható a konyhában, illetve ha a helyiség keskeny és hosszú, akkor a lineáris elrendezés lesz számodra a tökéletes választás. Úgy lesz kényelmes, ha egymást követi a három fő munkazóna: a tárolás (hűtő és szekrények), az előkészítés (mosogató) és a sütés-főzés.
Kattints a további képekért!

Ha megfogadsz néhány apró tanácsot, kétség kívül tiétek lesz a legszebb karácsonyfa idén.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!