Home&Design

Amikor a kevesebb sokkal több: így díszítsük fel a legkisebb lakásokat karácsonyra

Tippjeinkkel a legkisebb térben is csodálatos ünnepi hangulatot varázsolhatsz.

Használj ki minden négyzetmétert

Egy kis lakás feldíszítése az ünnepekre nem könnyű feladat. Ahogy a karácsonyfánál, úgy itt is könnyen apró hibákba ütközhetünk, amik végül elrontják az összképet. Ha csak néhány négyzetméter áll a rendelkezésünkre, úgy érdemes okosan kihasználni az egész teret. Számos trükk létezik arra, hogyan lehet optikailag növelni vagy kifinomultan és egyben funkcionálisan berendezni a szobákat. Ezeket mutatjuk most meg a galériában, kattints az első képre!

Minimalista díszítés - A kevesebb néha több. Ebben az esetben szó szerint azt jelenti, hogy a kevesebb dekoráció több helyet takaríthatunk meg. Válasszunk kevés dekorációt és kiegészítőt, amiket ügyesen kombinálhatunk! Ennek köszönhetően minden egyes darab igazán egyedi lesz. Nem csupán a terjedelmes fák és a végtelen koszorúk sora jelentheti a díszítést. Karácsonyi fények az ablakban, gallyak a vázában, adventi koszorú az asztalon és néhány karácsony motívumos párna a kanapén: ez már bőven elég ahhoz, a karácsony otthonunk minden egyes szegletéből ránk köszönjön.
Kattints a további képekért!

Sokan álmodnak egy teljesen új, modern és stílusos konyháról, de vagy bérelt lakásban élnek, vagy egyszerűen nem engedhetik meg maguknak a jókora velejáró kiadást. Ha te is ebben a cipőben jársz, imádni fogod az alábbi galériánkat, amiben összeszedtük a leglátványosabb DIY felújításokat, amiket szinte fillérekből hoztak össze a kreatív lakók.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.