Home&Design

Kiadó A Keresztapa ikonikus villája: Airbnb lett Vito Corleone otthona – less be velünk az elképesztő ingatlanba!

Az 1972-es klasszikus rajongóinak elképesztő lehetőségük nyílt. Akár 30 éjszakát is foglalhattak a legendás Vito Corleone otthonába.

Egy éjszaka a Corleone házban

A film bemutatásának 50. évfordulója alkalmából 30 napra kiadóvá vált Airbnb-n a 6248 négyzetméteres Staten Island-i kastélybirtok, amely az ikonikus Corleone villa külsejét biztosította az 1972-es maffiafilmben. A fanoknak nem volt egyszerű dolguk, a foglalás július 27-én nyílt meg és percek alatt elkapkodták a szabad lehetőségeket, éjszakánként 50 dollárért, azaz közel 20 ezer forintért. Az impozáns lakhely, amelyet utoljára 2016-ban adtak el 2,4 millió dollárért, csatlakozik a figyelemre méltó Airbnb-bérlemények sokaságához. 2020-ban az oldal hasonló lehetőséget kínált a „Kaliforniába jöttem” (The Fresh Prince of Bel-Air) rajongói számára, hogy a '90-es évek sitcomjában szereplő ikonikus kastélyban szálljanak meg, 2021-ben pedig Wes Anderson rajongói a „Tenenbaum, a háziátok” forgatási helyszínére kaphattak szállást.

Lapozz, ha kíváncsi vagy a ház belsejére!

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....