Home&Design

A klasszikus még mindig trendi: 10 álomszerű fehér konyha - sikkesek és kicsit sem sterilek

Ha Te is a letisztult, elegáns és időtálló fehér konyhákat kedveled, akkor a következő összeállítást egyenesen imádni fogod! Igazi álomkonyhákat válogattunk, amiket egy szó nélkül elfogadnánk otthonra.

"Túl steril, unalmas és nehéz tisztán tartani"

Amikor néhány éve a lakásfelújítás során a tetőtől talpig fehér konyhabútor mellett tettem le a voksomat, a fenti három jelző tökéletesen tükrözte a környezetem kicsit sem titkolt véleményét. Pedig a fehér szín örök trend a lakberendezés területén és legyen szó bármilyen méretű és elrendezésű konyháról, amellett, hogy időtálló, elegáns és letisztult, a megfelelő kiegészítőkkel otthonos érzetet is kölcsönöz a helyiségnek. Nem győztünk meg? Akkor pörgesd végig az alábbi galériát és győződj meg róla a saját szemeddel: még mindig nem jött el az idő, hogy búcsút intsünk a fehér konyha trendnek!

hófehér konyha bútor lakberendezés

Miért jó választás a fehér bútor? Bármilyen színű falhoz tökéletesen illeszthető!
Kattints a további képekért!

Leadfotó/Fotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Lifestyle
Végre valamiben első a magyar - gondolhatnánk. Csakhogy egy elég súlyos és veszélyes lista élére kerültünk fel, amire egyáltalán nem lehetünk büszkék.