Home&Design

Ilyen stílusú lakás illik hozzád a csillagjegyed alapján

Modern nappalik és hálószobák? Letisztult, minimalista terek, esetleg egy adott színvilághot előtérbe helyező kialakítás? Hozzád melyik stílus illik a legjobban? Csillagjegyed erre a kérdésre is válasszal szolgálhat.

Lakberendezési horoszkóp

Ahány ember, annyi stílus. Mégis vannak bizonyos színek, formák, elemek és kialakítások a lakberendezés területén, amelyek kvázi ráhúzhatóak egy-egy embertípusra. Hogyan lehet ez? A csillagjegyekben keresendő a válasz, ugyanis az égövi jegyünk ezen a területen is hatással van ránk és befolyásolja a választásainkat. Lássuk, hozzád milyen stílus illik a csillagjegyed alapján!

Kattints a galériára!

Kos (március 21. - április 20.) - Az energiával teli Kos lakása leginkább egy palotára hasonlít, amiben a csillogásé a főszerep. Imádod a barokkos túlzásokat: a drámai színek, gazdag díszítés és az elegancia övezi a stílusodat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images / asbe

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Pedig a hírek szerint apa és fia még soha nem álltak olyan közel egymáshoz, mint most, azonban van egy dolog, amiben nem értenek egyet, ennek pedig Vilmos állítólag hangot is adott és kifejtette...
Lifestyle
Bárki bármit mond, egy jól működő párkapcsolat fenntartása bizony kemény munkát követel mindkét fél részéről.
Lifestyle
Hihetetlen történet: közel egy évvel az esküvőjük után jött rá a nő, hogy a férje becsapta őt, mert valójában a férfi maga is egy nő.