Home&Design

Hódít az ékszerdoboz fürdőszoba trend - titkon minden nő ilyen mosdóra vágyik

A gazdag ékszertónusokhoz a trend értékes kövekből (például smaragdból ​​és zafírból) merít ihletet, drámai hangulatot eredményezve az adott helyiségben.

Ékszerdoboz trend

A közelmúltban az „ékszerdoboz fürdőszobák” átvették az uralmat a lakberendezés világában. A trend magában foglalja a méltatlanul elhanyagolt terek fényűző menedékké alakítását, merész árnyalatok és mély színek használatával.

Nina Grauer, a Dekay & Tate belsőépítésze a Better Homes & Gardensnek elmagyarázta, miért lettek olyan népszerűek az ékszerek által ihletett szobák. "Néhány téma nagyon jól lefordítható színsémákra, az ékszer pont ezek közé tartozik" - mondja. A fürdőszoba tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy kísérletezzünk ezekkel a merész tónusokkal, hiszen akár egy ékszerdoboz, ez egy kis hely, amelyet könnyen el lehet zárni az otthon többi részétől. "A fürdőszobának olyan fényűzőnek kell lennie, mint egy drágakőnek, de olyan funkcionálisnak, mint a naponta használt ékszereknek" - mondja Grauer, magyarázva a forma és a funkció közötti kapcsolatot.

A trend luxus iránti hajlamának hangsúlyozására a teret márvánnyal, polírozott fémekkel, sötét fákkal és magasfényű felületekkel érdemes telíteni. Ám ha igazán készen állunk arra, hogy határozottan eltérjünk a semlegestől, alakítsuk át a fürdőszobát az alábbi drágakő-ihlette festékszínek egyikével. Részletek a galériában!

Smaragdzöld Ez a mélyzöld árnyalat finom kék aláfestéssel rendelkezik, és elbűvölő hátteret ad a fényes fém felületeknek, a plüss fürdőlepedőknek és az egyedi csempéknek. Vedd körül a drágakő ihlette színt semleges tónusokkal a letisztult tér érdekében, vagy párosítsd más ékszerfestékekkel az extravagáns, maximalista megközelítés érdekében.
Kattints a további képekért!

Visszatért a 70-es évek stílusa, és szinte mindenki odáig van érte.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...