Home&Design

Még most készítsd fel a szobanövényeidet a télre - ilyenkor sokkal több figyelmet igényelnek

Időben cselekedj, ha nem szeretnél lemondani arról a kis zöldről a hideg hónapokban sem.

Szellőztetés

Szellőztetéskor vagy helyezzük az ablaktól távol, vagy takarjuk le a növényeket, hogy a beáramló hideg levegő ne érje őket. Ügyeljünk rá, hogy a szobákat ne a leghidegebb órákban és ne túl sokáig szellőztessük. Célszerű egy-egy görgős tároló beszerzése, amin a téli időszakban könnyen mozgathatjuk a rajtuk álló virágokat.Telente az ablak egyébként sem a legmegfelelőbb hely a növényeink számára: a napsütéses órákban az ablakpárkány környéke túlságosan is felmelegszik, s az ezt követő lehűlés nagyon megviseli a virágokat, amelyek a fűtési időszakban a sokszor csak időnként fűtött szobákban egyébként is nagy hőingadozásnak vannak kitéve.

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Egy egyszerű, fehér pólóra minden nő ruhatárának szüksége van, nem is sejtenéd ugyanis, milyen rengetegféleképpen viselheted.
Egészség
Bár sokan úgy véli, az elektromos cigaretta korántsem olyan káros, mint a hagyományos dohányzás, valójában szintén rengeteg egészségügyi kockázat rejlik mögötte.
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...