Home&Design

Hiába tűnik jó ötletnek, ne tedd! Ezt a lakberendezési tippet bánják meg a legtöbben

Az elmúlt néhány évben a lakberendezők világossá tették: egy bizonyos trendért nemhogy nem rajonganak, de egyenesen ki nem állhatják azt és ehhez semmi köze nincs a megbízók személyes stílusához. Mutatjuk, miről van szó.

Le a hálószoba garnitúrákkal!

„A legnagyobb kifogásom a hálószoba garnitúrák ellen az, hogy olyan "megúszós" érzetet keltenek, mintha a vásárlói direkt megkerülték volna azt a szükséges és nem mellesleg izgalmas folyamatot, ami a saját otthonuk testreszabását jelenti, ami által tükrözhetik kik ők valójában és hogyan élnek" - mondja Sara Bengur tervező.

Egy személyre szabottabb bútorválogatással ugyanis extra életet adhatunk a térnek. „Szeretjük a nyugodt, relaxáló hálószobákat, amikre úgy tekintünk, mint egy menedékre a nap végén” – tette hozzá Liz Goldberg tervező. „Különleges darabok összeválogatásával személyre szabottabb érzést kelthet ez a helyiség, míg egy garnitúra azt sugallja, hogy az illető kizárólag a funkcióra figyel és az esztétika háttérbe szorul.”

Annak ellenére, amit a szakértők mondanak, természetesen jó oka is lehet egy garnitúra vásárlásnak. Az üzletek gyakran kínálnak kedvezményeket egyes szettekre és az sem ritka, hogy valaki gyorsan költözik és nincs ideje egyesével összeválogatni a neki tetsző és egymáshoz illő darabokat. A garnitúrák gyakran öröklődnek is a családokban és sokan nem szeretnének megválni a rájuk hagyott daraboktól. Hasonló helyzetben vagy? Ne aggódj, a te lakásod, azt csinálsz benne, amit csak szeretnél, ha viszont mégsem érzed magad száz százalékosan egy ilyet szettben és változtatnál, lapozd fel a galériát! Mutatunk pár tippet, amivel könnyedén módosíthatsz rajta!

Részletek a galériában!

„Ha feltétlenül meg kell tartanod néhány darabot, akkor azt mondanám, hogy úgy lehet felrázni a helyiséget, ha különböző éjjeliszekrényekkel párosítod a többi bútort" – mondja Elizabeth Stamos tervező. „Ha egy másik pár éjjeliszekrény van az ágy mellett, az érdekességet és kontrasztot hozhat.”
Kattints a további képekért!

Ha kedveled a japánok tradíóicionális jegyeit és a skandinávok klasszikus vonásait, akkor a japandi lakberendezési stílust neked találták ki.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....