Home&Design

Így találd meg a számodra tökéletes fésülködőasztalt

Ha a reggeli készülődést inkább nehéz feladatnak, semmint jó mókának érzed, talán ideje lenne felfrissíteni fésülködőasztalodat.

A megfelelő fésülködőasztal kiválasztása

A mindennapi rutin meghatározó részét képezi a reggeli készülődés. Talán nem is gondolnád, de a készülődés közbeni környezet erősen befolyásolja hangulatodat és azt, mennyi kedved is lesz aztán hozzákezdeni a naphoz. Ha elhatározzuk, hogy felturbózzuk kissé a reggeli rutint és beruházunk egy elegáns, új fésülködőasztalba, az semmiképpen sem lehet rossz ötlet. Nézd meg a galériát, ha kíváncsi vagy, milyen típusú és méretű bútor illene szobádhoz – na, és természetesen hozzád!

A méret Ha nagy a szobád alapterülete, érdemes lehet egy méretesebb fésülködőasztalba fektetned. Szintén a nagyméretű fésülködőasztal mellett írható fel, hogy több funkcióval is bír a reggeli készülődés megkönnyítése mellett, például rengeteg felhasználási területet biztosít a tárolásra. Egy nagyobb fésülködőasztalnak emellett nemcsak a felülete nagyobb, de több rejtett fiókkal is rendelkezik így segítve, hogy szobád rendezett maradhasson és ne uralkodjon el benne a káosz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.