Home&Design

Hasznos, ha befőznél: Így sterilizálhatod leggyorsabban a befőttes üvegeket

A tiszta befőttesüveg az alfa és az omega a befőzéskor.

Fontos lépés

Mindannyian imádjuk a házi lekvárt vagy befőzött gyümölcsöket és zöldségeket. Ám akár újrahasznosítva vagy újonnan vásárolva használjuk az ehhez elengedhetetlen üvegeket, különösen fontos, hogy csírátlanítsuk a baktériumokat, hogy utólag ne kerüljön a penész a finomságokba, illetve hogy ne legyen kellemetlen szaga vagy furcsa íze. Az üvegek közvetlenül a megtöltés előtt történő sterilizálása elengedhetetlen ahhoz, hogy a főtt ételek hosszú ideig elálljanak, mi pedig mutatunk is négy módszert, amivel sterilizálhatjuk őket.

Lapozz, a következő oldalon eláruljuk őket!

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.