Home&Design

Ennek a növénynek az íróasztalon a helye: csökkentheted vele a stresszt és a szorongást

Sokkal nyugodtabb leszel a munkahelyeden, ha kipróbálod!

Munkahelyi stressz

A mai rohanó világban ritka kivétellel szinte mindannyian tele vagyunk stresszel, szorongással. Próbálunk egyensúlyt tartani a munka és a magánélet között, több, vagy kevesebb sikerrel, melynek köszönhetően a mindennapi életünk frusztrációkkal teli és boldogtalan lesz - ez pedig mind a karrierünkre, mind a közvetlen környezetünkre negatív hatással van. Szerencsére azonban léteznek megoldások. Köztudott, hogy a szobanövényeknek különleges hatásuk van az emberi szervezetre, számos növényt javasolnak a hálószobába, illetve a nappalinkba a testi-lelki egészségünk érdekében. Újabban azonban az is kiderült, hogy ha egy bizonyos növényt az asztalunkra helyezünk a munkahelyünkön vagy a dolgozószobánkban, csökkentjük a stresszt és könnyebben, hatékonyabban végezhetjük a munkánkat. Részletek a galériában!

Hihetetlen, de a szobai szanszeviéria, másnéven a kígyónövény képes csökkenteni a munkahelyi stresszt, illetve a szorongást.
Kattints a további képekért!

Ha Te is a letisztult, elegáns és időtálló fehér konyhákat kedveled, akkor a következő összeállítást egyenesen imádni fogod! Igazi álomkonyhákat válogattunk, amiket egy szó nélkül elfogadnánk otthonra.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...