Home&Design

5 trend, amivel felpezsdítheted a megunt otthoni dekorációdat 2023-ban

Melegebb, barátságosabb terek, nyugalom, természetközeliség: ezek a fogalmak határozzák meg az év lakberendezési trendjeit.

Újító textiltrendek

A világjárvány, a gazdasági válság és a háború sok stresszt és aggodalmat hozott magával, erősítette a bizonytalanság és kiszolgáltatottság érzését. Hozzájárult ahhoz, hogy gyökeresen megváltozzon a világképünk, a véleményünk arról, hogy mi az igazán értékes az életünkben. Elkezdtünk nagyobb jelentőséget tulajdonítani annak, ami minket és a családunkat nap mint nap körülvesz, így az állandó bizonytalanságot otthonunk kiegyensúlyozottságával, biztonságával igyekszünk ellensúlyozni – vallja a Rovitex szakértője. De hogyan modernizáljuk a lakásunkat egy-két gyorsan kivitelezhető változtatással? Milyen színek, minták, megoldások lesznek népszerűek idén a lakástextilek között? – 5 hasznos tippel segítünk, részletek a galériában!

Melegebb, barátságosabb színek - Otthonunk megtervezésének egyik legfontosabb része mindig a színek kiválasztása, hiszen nagy hatással vannak a hangulatunkra és az érzéseinkre is. 2023 a melegebb, barátságosabb, otthonosabb terek éve lesz. A pasztell dominál majd: a lakberendezők szerint a levendula krém lesz a favorit. Mellé jönnek a meleg bézs árnyalatok, a fekete-fehér, a mandula és a halványkék. A konyhában és a hálószobában uralkodó szín lehet a menta is. Előtérbe kerülnek a megnyugtatóbb, mélyebb tónusok, mint az erősebb mustár és szilvás árnyalatok, illetve a mohazöld. A lágyabb zsálya is jó választás lehet idén. A meleg, sárga árnyalatok pedig a napsütéses időkre emlékeztetnek és a jó hangulatról gondoskodnak.
Kattints a további képekért!

A sussexi hercegné hét éven keresztül lakott egy torontói bérelt házban, amit a palotára, majd egy 6 milliárd forint értékű montecitói birtokra cserélt.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...