Home&Design

Nézz be Meghan Markle egykori otthonába - ilyen körülmények között élt a színésznőből lett hercegné

A sussexi hercegné hét éven keresztül lakott egy torontói bérelt házban, amit a palotára, majd egy 6 milliárd forint értékű montecitói birtokra cserélt.

9 év alatt 6 költözés

Ha valaki, hát Meghan Markle biztosan beleunt már a költözködésbe. 2011 telén hagyta ott Los Angelest Torontóért, amikor ott kezdték forgatni a Suits című tévéműsort, amelyben 7 éven keresztül volt látható Rachel Zane, jogvédő szerepében. Innen költözött Harry herceggel Londonba, ahol a Kensington Palota területén található Nottingham Cottage-ben telepedtek le. Ez sem tartott sokáig, 2019-ben a pár Windsor területére költözött a Frogmore Cottage nevezetű birtokra, ahol végül egy évet sem töltöttek el. 2020 elején bejelentették, hogy Kanadába teszik át székhelyüket és onnan folytatják a munkát, ám a paparazzók itt sem hagytak fel a pár zaklatásával, így ismét új otthon után kellett nézniük. Ekkor Meghan egy barátja, Tyler Perry felajánlotta nekik Beverly Hills-i villáját három hónapra, mígnem végül rátaláltak a már említett 6 milliárdos montecitói birtokra.

Bár Meghan torontói lakása csak egy bérelt ház volt, a színésznő ottléte rendesen felnyomta az árát. 2017 decemberében került eladásra, nem kevesebb, mint 1,6 millió dollárért - mai árfolyamon közel 600 millió forintért. A magas ár kialkudásához valószínűleg Harry herceg korábbi ott töltött éjszakái is hozzájárultak. Na de lássuk is a hercegné néhai otthonát, részletek a galériában!

Ez volt a hercegné otthona kívülről, egy kétszintes, három hálószobás házikó Torontó belvárosában.
Kattints a további képekért!

A trendek jönnek-mennek, de egy igazi skandináv klasszikussal sosem lőhetsz mellé, hiszen ha valakik, akkor ők értenek a lakásdekoráláshoz.

Leadfotó: Getty Images / Charles McQuillan / Stringer, Forrás

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Home&Design
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!