Home&Design

Ebben a 6 milliárd forintos álomotthonban él Harry herceg és Meghan Markle – fotók

Palotaszerű kaliforniai álomotthonba költözött a sussexi hercegi pár. A Montecito-i birtokuk olyan hírességek otthonával szomszédos, mint Gwyneth Paltrow, Ariana Grande vagy Oprah Winfrey.

Bepillantást nyerhettünk a meseszép ingatlanba

Harry herceg és felesége, Meghan Markle Amerikába költözésükkor egy Santa Barbara-i birtokon telepedett le, végül mégis Kaliforniába költöztek, Motecitoba. Ez egy Los Angelestől északra fekvő tengerparti falucska, amely számos hírességnek szolgál otthonául. A hercegné egy - a The Cut magazinnak adott - interjúban elmondta, hogy meglátni és megszeretni a Montecito-i birtokot gyakorlatilag egy pillanat műve volt: a csodálatos épület az ő családjuk álomotthona. A lenyűgöző ingatlanért – amely egy klasszikus toszkán villát, egy Napa-dűlőt és egy gondos, megfontolt tengerparti tónusokkal díszített Beverly Hills-i vidéki klubot idéz - 14,65 millió dollárt, vagyis majdnem 6 milliárd forintot fizettek. Kilenc hálószobával és tizenhat fürdőszobával rendelkezik.

Bár az új otthonuk keresése során a ház folyamatosan felbukkant az interneten, eleinte ellenálltak a látogatásnak. „Nem volt munkánk, ezért egyszerűen nem akartunk eljönni és megnézni ezt a házat. Nem volt lehetséges. Olyan ez, mint amikor fiatalabb koromban inkább nem nézelődtem a kirakatokban, hiszen miért akarnék elmenni és megnézni minden olyan dolgot, amit nem engedhetek meg magamnak? Ez nem jó érzés” – mondta a hercegné a lapnak. Végül a hercegi pár kötött egy 25 millió dolláros Spotify és egy 100 millió dolláros Netflix megállapodást, így nem állhatott már semmi közéjük és az álomotthon közé.

A Variety beszámolója alapján az ingatlan 2003-ban épült, bézs és törtfehér dekorációval, valamint könyvtárral, edzőteremmel, külön nedves és száraz szaunával, lifttel, játékteremmel és házimozival büszkélkedhet. Emellett egy különálló vendégház is helyett kapott a 19 ezer négyzetméteres telken, ami két hálószobával és saját fürdőszobával rendelkezik. A telken található továbbá egy teaház, egy játszóház a gyerekeknek és egy kivételesen szép, ápolt kert, amely többszintes rózsakertekkel, évszázados olajfákkal és magas olasz ciprusfákkal büszkélkedhet. Na meg persze az Oprah Winfrey interjúból megismert csirkeól. Egy teniszpálya, egy úszómedence és egy játszótér is a számos egyéb kültéri szolgáltatás között szerepel.

A fotókért kattints a galériára!

Kattints a további képekért!

Leadfotó/Fotók: youtube.com/luxuryhomes

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Nincs esküvő gyönyörű ruha nélkül, ezt rengeteg film és sorozat is bebizonyította már, melyekben a menyasszony a valaha látott leggyönyörűbb ruhát viselte.
Home&Design
Ha van akár egyetlen üres felületed a lakásban, amit szívesen feldobnál, de nincs ötleted a designra, akkor jó helyre kattintottál. Adunk néhány tippet, hogyan varázsolhatsz egyedi, harmonikus...
Fashion&Beauty
Georgina szettjét első ránézésre kicsit nehéz értelmezni, de ha jobban megvizsgáljuk, szép lassan összeáll a kép.