Home&Design

Ebben a 6 milliárd forintos álomotthonban él Harry herceg és Meghan Markle – fotók

Palotaszerű kaliforniai álomotthonba költözött a sussexi hercegi pár. A Montecito-i birtokuk olyan hírességek otthonával szomszédos, mint Gwyneth Paltrow, Ariana Grande vagy Oprah Winfrey.

Bepillantást nyerhettünk a meseszép ingatlanba

Harry herceg és felesége, Meghan Markle Amerikába költözésükkor egy Santa Barbara-i birtokon telepedett le, végül mégis Kaliforniába költöztek, Motecitoba. Ez egy Los Angelestől északra fekvő tengerparti falucska, amely számos hírességnek szolgál otthonául. A hercegné egy - a The Cut magazinnak adott - interjúban elmondta, hogy meglátni és megszeretni a Montecito-i birtokot gyakorlatilag egy pillanat műve volt: a csodálatos épület az ő családjuk álomotthona. A lenyűgöző ingatlanért – amely egy klasszikus toszkán villát, egy Napa-dűlőt és egy gondos, megfontolt tengerparti tónusokkal díszített Beverly Hills-i vidéki klubot idéz - 14,65 millió dollárt, vagyis majdnem 6 milliárd forintot fizettek. Kilenc hálószobával és tizenhat fürdőszobával rendelkezik.

Bár az új otthonuk keresése során a ház folyamatosan felbukkant az interneten, eleinte ellenálltak a látogatásnak. „Nem volt munkánk, ezért egyszerűen nem akartunk eljönni és megnézni ezt a házat. Nem volt lehetséges. Olyan ez, mint amikor fiatalabb koromban inkább nem nézelődtem a kirakatokban, hiszen miért akarnék elmenni és megnézni minden olyan dolgot, amit nem engedhetek meg magamnak? Ez nem jó érzés” – mondta a hercegné a lapnak. Végül a hercegi pár kötött egy 25 millió dolláros Spotify és egy 100 millió dolláros Netflix megállapodást, így nem állhatott már semmi közéjük és az álomotthon közé.

A Variety beszámolója alapján az ingatlan 2003-ban épült, bézs és törtfehér dekorációval, valamint könyvtárral, edzőteremmel, külön nedves és száraz szaunával, lifttel, játékteremmel és házimozival büszkélkedhet. Emellett egy különálló vendégház is helyett kapott a 19 ezer négyzetméteres telken, ami két hálószobával és saját fürdőszobával rendelkezik. A telken található továbbá egy teaház, egy játszóház a gyerekeknek és egy kivételesen szép, ápolt kert, amely többszintes rózsakertekkel, évszázados olajfákkal és magas olasz ciprusfákkal büszkélkedhet. Na meg persze az Oprah Winfrey interjúból megismert csirkeól. Egy teniszpálya, egy úszómedence és egy játszótér is a számos egyéb kültéri szolgáltatás között szerepel.

A fotókért kattints a galériára!

Kattints a további képekért!

Leadfotó/Fotók: youtube.com/luxuryhomes

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.