Home&Design

Így szárítsd meg a ruháidat két óra alatt - még szárítógép sem kell hozzá

Alix Byrne a ruhaszárítás pompás alternatíváját találta ki azok számára, akik szeretnék megspórolni a szárítógépet.

Mesteri ötlet

A ruhaszárítás minden háztartásban nehezen elviselhető nyűg szokott lenni - kiváltképp a mostanihoz hasonló, hideg-nyirkos időben, amikor amúgy is nehezebben száradnak meg a frissen mosott ruhadarabok. Alix Byrne zseniális ruhaszárítási alternatívát talált ki azok számára, akik szeretnék, ha pólóik és nadrágjaik a mosást követően viszonylag gyorsan üdévé, tisztává és szárazzá váljanak, de nem szívesen használnának ehhez szárítógépet.

Alix egy egyszobás lakásban él a partnerével, és mindig is problémát jelentett neki, hogy hová akassza szárítani a lepedőt. Először a konyhaajtóra gondolt, de amilyen gyorsan felötlött benne ez a lehetőség, olyan szélsebesen el is vetette, hiszen ebben az esetben a ruha átvenné a frissen elkészített étel illatát. Szerencsére azonban a nyerő ötlet sem váratott magára túl sokáig: Alix nem sokkal később egy zseniális praktikával rukkolt elő, melyből gyakorlatilag bárki ötletet meríthet.

Fotó: 123rf

Lapozz a további részletekért!

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.
Sztárok
Valószínűleg maga a hercegné sem számított arra, hogy idén egy asztalhoz ülhet majd az újdonsült királlyal és pereputtyával annyi év után.