Home&Design

Káosz, kreativitás és harmónia egy helyen: így lesz tökéletes egy eklektikus otthon

Szereted, ha az otthonodban több stílus, korszak és irányzat keveredik? Akkor az eklektikus belsőépítészet lesz számodra a tökéletes trend. Mutatjuk, mire figyelj, hogy a totál káosz helyett kreatív és harmonikus végeredmény szülessen!

Eklektika

Miért ragadnál le egy adott szín vagy minta mellett, ha akár keverheted is őket? Próbáld ki az eklektikus stílust, nem fogsz csalódni! Ez az irányzat a harmóniáról és a különböző trendek egymásra találásáról, a textúrák egymás mellé helyezéséről és a kontrasztos színekről szól. Lényeg, hogy a kiszemelt helyiség egy összefüggő, gyönyörűen megvalósított művészeti alkotás legyen. Nem mondanánk túl népszerű stílusnak, hiszen olyan tervezést, előrelátást és lendületet igényel, ami csak keveseknek sikerül elsőre. Próbálkozni viszont mindenképp érdemes, hiszen a kísérletezés, tervezés és a lakberendezés nyújtotta játékosság felér egy terápiával. Ha mégis ijesztőnek tűnne a gondolat, hogy lakberendező bevonása nélkül teremts eklektikus teret, mutatunk néhány tippet és inspirációs fotót is!

Kattints a galériára!

Készítsd színpalettát! Mielőtt belevágnál a különböző stílusú darabok vásárlásába, gondold végig, milyen színeket, mintákat és árnyalatokat szeretnél rétegezni. A tervezés kulcsfontosságú az eklektikus stílusnál.
Kattints a további képekért!

A trendek jönnek-mennek, de egy igazi skandináv klasszikussal sosem lőhetsz mellé, hiszen ha valakik, akkor ők értenek a lakásdekoráláshoz.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás: DecorAid

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!