Fashion&Beauty

Az örök vitakérdés: Hogyan öltözködjünk karácsonykor?

A karácsonyi öltözködés mindig is vita tárgya volt. Vannak, akik úgy gondolják, hogy ez a legjobb alkalom arra, hogy felvegyék a legszebb, legcsillogóbb és legelegánsabb ruháikat és ékszereiket. Aztán vannak, akiknek a karácsony tökéletes ürügy arra, hogy egész nap pizsamában lustálkodjanak. Szóval kinek van igaza? Mit illik viselni karácsonykor?

Miután egész évben keményen dolgoztunk, és decembertől már gőzerővel készültünk az ünnepekre, a karácsony az egyetlen olyan nap, amikor pontosan azt tehetjük, amit csak akarunk, miközben a lehető legkényelmesebben szeretnénk érezni magunkat.

karácsony pár otthon pizsama Az elmúlt pár év mindent a feje tetejére állított, így az ünnepi divatról alkotott nézeteinket is. Mivel a távmunka és a home office sokak számára életvitelszerű lett, így a nappali ruhatárunk részévé vált a pizsama és a melegítő szett is. Ennek ellenére rengeteg érv szól amellett, hogy ilyenkor igenis ragadjuk meg a lehetőséget, szakadjunk ki a szürke hétköznapokból és az év legszentebb ünnepén viseljünk alkalmi ruhákat, csillogós és flitteres darabokat.

Galériánkban összegyűjtöttük pár öltözködési stílust, amelyekbe te is biztosan szívesen belebújnál karácsonykor!

Kényelmes és stílusos pizsama karácsony reggelén Ki mondta, hogy a kényelem nem lehet stílusos? Manapság már rengeteg karácsonyi mintás pizsama közül válogathatsz. A karácsonyi pizsamák tárházában sok selyem anyagból készült darabot találhatsz, amelyek már karácsony reggelén elegánsabbá teszik az összhatást. Ha kicsit bohókásabb megjelenést szeretnél, a pizsamádat kombinálhatod karácsonyi mintás zoknival is.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: reviewed.usatoday.com, graziadaily.co.uk

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Sztárok
Nem titok, hogy rengetegen Krausz Gábor és Mikes Anna miatt nézték a Dancing with the Stars műsorát. A nézők beleélték magukat, hogy egy szappanopera elején járnak, és szurkoltak, hogy a pár...
Sztárok
Mielőtt hozzáment Károlyhoz, Kamilla nagyon konkrét figyelmeztetést kapott II. Erzsébettől, aki pontosan tudta, menyének mire kell számítania – ő azonban nem hallgatott a néhai uralkodóra.
Sztárok
Egyre nagyobb feltűnést kelt Liv Freundlich, aki lángvörös hajával és bájos vonásaival ma már inkább Julianne Moore ikernővérének, mintsem lánygyermekének tűnik.