Fashion&Beauty

Így néz ki valójában: az 54 éves Catherine Zeta-Jones smink nélküli fotója mindenkit meghökkentett

Az Oscar-díjas színésznőt legtöbbször csillogó díszletek között, talpig sminkben csodálhatja meg a nagyérdemű, azonban a világhálón szerencsére elérhető néhány fotó, melyen Michael Douglas feleségének teljesen natúr külsejét is szemügyre vehetjük.

Sokat tesz azért, hogy formában maradhasson

Catherine Zeta-Jones szeptemberben ünnepelte 54. születésnapját, ám a walesi születésű Oscar-díjas színésznő vonzereje mit sem csappant az elmúlt negyedszázadban, mióta A-kategóriás hollywoodi csillagnak számít. Michael Douglas felesége természetesen rendszeresen tesz is azért, hogy ötvenen túl is formában maradhasson, bőrápolási rutinjáról például számos cikk született már. Az viszont csak ritkán fordul elő, hogy a világhírű színésznőt teljesen sminkmentesen, "natúrban" csodálhatjuk meg. Hogyan fest a Zorro álarca, a Traffic és a Chicago sztárja a mindennapokban? Kíváncsivá tettünk? Akkor lapozd fel galériánkat: ne aggódj, nem váratunk sokáig a válasszal!

A színésznő szemlátomást nem sokat változott a kilencvenes évek óta, amikor üstökösként robbant be Hollywoodba.
Kattints a további képekért!

Ha ajánlania kéne egyetlen jól bevált szépségápolási terméket, Catherine Zeta-Jones egy pillanatig sem agyalna azon, mit mondana – a színésznő hosszú esztendők óta ismeri és alkalmazza a készítményt, bőre állapotát elnézve pedig nem kérdés, miért rajong érte oly nagyon.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...