Fashion&Beauty

Videó: Mit viselnek idén a menyasszonyok és a vőlegények? Mutatjuk a 2024-es esküvői ruhatrendeket!

Idén lesz az esküvőd és még nem tudod, hogy milyen ruhában mondd ki a boldogító igent? A tökéletes menyasszonyi ruha és öltöny megtalálása nem kis feladat, ráadásul 2024-ben számos új trenddel bővül a kínálat.

Menyasszonyi ruhatrendek 2024-ben

A hétvégén rendezték meg a Tavaszi Esküvő Kiállítást a Millenárison, ahol a szakértők megmutatták, hogy melyek lesznek a legtrendibb menyasszonyi ruhák és öltönyök ebben az évben. Adorján Ramóna, a RAMI Wedding Dress tervezője elmondta, hogy a menyasszonyi ruhák terén az örök klasszikusok mellett, hódítanak az áttetsző anyagok, amelyek olyan hatást keltenek, mintha a csipke a menyasszony bőrén futna, de a buggyos és levehető ujjú, valamint a könnyen átalakítható ruhák is rendkívül népszerűek lesznek 2024-ben.

Férfi esküvői öltöny trendek 2024-ben

Ami a férfi esküvői öltönyöket illeti, Ambrus Csilla, az Öltönyök Háza ügyvezető igazgatója elárulta, hogy a vőlegény esküvői öltönyét legtöbbször a menyasszony vagy a család többi női tagja választja ki. Az öltönyök terén a tavalyi trendek folytatódnak, az egyik legkeresettebb szín a zöld és annak árnyalatai, a stílusokat és fazonokat illetően pedig az a jellemző, hogy az öltönyöket mellénnyel, csokor vagy francia nyakkendővel, valamint díszzsebkendővel egészítik ki.

További izgalmas részletekért kattints a videóra!

Lead kép: 123rf

Egy esküvő ára nagyon változó lehet attól függően, hogy milyen stílusú és méretű esküvőt tervezel, de ezen kívül a helyszín és a szolgáltatások is jelentős részét képezhetik az összköltségnek.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.