Fashion&Beauty

Hilary Swank vörös ruhájáról beszél most mindenki: a színésznő úgy ragyogott benne, mint a legfényesebb csillag az égen

Hilary Swank mindenkit megbabonázott, amikor a minap a vörös szőnyegre lépett egy New York-i eseményen: a színésznő egy páratlan Vivienne Westwood kreációt öltött magára, melyben olyan volt, akár egy mesebeli hercegnő.

Álomszép volt a megjelenése

A napokban rendezték meg Hilary Swank legújabb filmjének New York-i premierjét: az Ordinary Angels (Hétköznapi angyalok) egy megtörtént eseményeket feldolgozó alkotás, melyben a kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas sztár egy fodrász szerepében tűnik fel, akinek élete új értelmet nyer, mikor találkozik Ed nevű megözvegyült férfival, akit Alan Ritchson személyesít meg a vásznon. A bemutatóról természetesen a 49 éves színésznő sem hiányozhatott, a jeles alkalomra pedig rendkívül kitett magáért a ruhaválasztását illetően – Hilary ezúttal egy káprázatos, vörös estélyiben jelent meg a kamerák előtt, a jelenlévők pedig alig tértek magukhoz a bámulatos látványtól. Galériánkban megmutatjuk, milyen ellenállhatatlanul tündökölt a híresség:

Hilary Swank egy különleges, drapírozott, bíborvörös Vivienne Westwood ruhában érkezett legújabb filmjének premierjére: az ejtett vállú, fűzős kreáció kreppszaténból készült, a csodás dekoltázsrész pedig igazán izgalmassá varázsolta az összhatást.
Kattints a további képekért!

Swank tavaly adott életet ikergyermekeinek, huszonhét hetes terhesen azonban még modellt állt néhány aktfotóhoz. Varázslatos felvételek születtek a kétszeres Oscar-díjas színésznőről.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Women's Wear Daily

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.