Fashion&Beauty

A Versace szemsmink meghódította a világot: ez lesz a szezon legnagyobb sminktrendje

Egy újabb sminktrend látott napvilágot, amely igazán üdévé és extrává teszi a megjelenésedet. Próbáld ki a grafikus szemhéjtust te is!

Extravagáns smink

A járvány ideje alatt a sminktrendek egy kicsit háttérbe szorultak. Helyettük a bőrápolásra terelődött a hangsúly, ugyanis sokan nem jártak be a munkahelyükre, hanem home office-ban dolgoztak. Éppen emiatt mindenki arra koncentrált, hogy a bőréből kihozza a maximumot, az egyes sminktermékeket pedig eltettük a fiókok mélyére. Viszont az elmúlt 1 évben újra elkezdtünk sminkelni, és kipróbálhattunk egyes trendeket. Az idei év legnagyobb slágere a Versace show-ján bemutatott sminktrend lesz, amelynek a grafikus szemhéjtus áll a középpontjában. Ez a telt, magasan ívelt, vastag szemhéjtus egy kissé extravagáns megjelenést kölcsönöz, mégis érdemes kipróbálni egy péntek esti buliban, vagy akár a fesztiválszezonban is megállja a helyét egy színes verziója.

Mutatjuk, hogy mennyire menő ez a trend:

A Versace divatbemutatóin mindig különleges sminkekben jelennek meg a modellek. A szemet körülívelő, füstös smink korábban nagy trendnek számított, ezúttal egy hasonló, ám grafikusabb megjelenést kölcsönző stílus jött divatba.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...