Fashion&Beauty

Selena Gomez smink és filter nélküli fotója felrobbantotta az internetet: milliók méltatják az énekesnő természetes szépségét

Selena Gomez ismét felvállalta natúr szépségét az egész világ előtt, amiért nem tudunk eléggé hálásak lenni neki. A 29 éves színésznő-énekesnő smink és különböző filterek nélkül is ragyog, ezzel pedig példaértékű üzenetet ad át nők millióinak.

Természetes és gyönyörű

Selena Gomeztől már megszokhattuk, hogy időnként teljesen természetes szelfiket oszt meg magáról a közösségi médiában. Kitartóan küzd a társadalom által megkomponált szépségideál ellen, és igyekszik minél több ember figyelmét felhívni arra, hogy senki sem tökéletes, és ahelyett, hogy állandóan valami mássá akarunk átalakulni, inkább tanuljuk meg elfogadni a testünket és az egész külsőnket úgy, ahogy van. Az önelfogadás és az önszeretet fontosságát hirdető híresség a napokban ismét egy csodálatos, smink és filterek nélküli fotóval lepte meg a követőit, amire mostanra több millió kedvelés, valamint megszámlálhatatlan mennyiségű komment érkezett. Galériánkban megmutatjuk:

Selena Gomez nevét az egész világon mindenhol ismerik, hiszen már egészen fiatalon berobbant a köztudatba, népszerűsége pedig azóta is töretlen.
Kattints a további képekért!

Ha van egy híresség, akit a rajongók már nagyon vártak a 80. Golden Globe-díjátadón, az Selena Gomez, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy Selena Gomez 2023-as Golden Globe-díjátadó megjelenésében nem okozott csalódást.

Leadfotó: Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!
Fashion&Beauty
A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.