Fashion&Beauty

A tavasz legnagyobb cipőtrendje minden nő kedvence lesz: ez az ikonikus lábbeli újra divat

Visszatért a divatba ez az ikonikus cipőtrend, amit régen annyira szerettünk. Ez a lábbeli nemcsak kényelmes, de elegáns is.

Újra hódítanak

A lapostalpú cipők mindig is a lábbelik alappillérei voltak, de a közelmúltban a balettcore visszatérése által ihletett elegáns frissítést kaptak. A bokát körülölelő, keresztben elasztikus pántokkal rendelkező stílus a balettcipőkre emlékeztet, és a kifutókon is láthattuk őket, ugyanis újra népszerűvé váltak a trenddiktálók körében. Katie Holmes és Zoe Saldaña a közelmúltban divatos lapos stílust mutattak be, egy csipetnyi kifinomultságot és kényelmet adva mindennapi megjelenésükhöz. Mivel ezek a balerinacipők kifinomultak, mégis lezserek, párosíthatod őket bő farmerrel, vagy elegáns nadrággal és blúzzal, hogy felfrissítsd a hétköznapi üzleti megjelenésedet. A legjobb bennük, hogy egész nap viselheted őket, és még kényelmesek is!

Korábban is nagyon szerettük a balerinacipőket, idén pedig újra viselhetjük őket.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...