Fashion&Beauty

Jennifer Aniston mindenkit magába bolondított a vörös szőnyegen: a színésznő testhezálló ruhában mutatta meg pompás alakját

Jennifer Aniston nemrég ünnepelte legújabb filmjének párizsi premierjét, ahova egy varázslatosan szép, csillogó estélyiben érkezett. Az öltözék tökéletes választásnak bizonyult, hiszen kiemelte a színésznő irigylésre méltó alakját, amit természetesen mindenki megbámult a vörös szőnyegen.

Ragyogott a kamerák előtt

Jennifer Aniston napjaink egyik legjobban fizetett színésznője Hollywoodban, aki miután a Jóbarátok című sorozatnak köszönhetően az egész világon ismertségre tett szert, igazi kasszasikerekben bizonyította be a tehetségét, s mostanra olyan népszerű mozifilmek kapcsolódnak a nevéhez, mint például a Kellékfeleség, a Marley meg én, valamint a Családi üzelmek. Azonban azt se felejtsük el, hogy nemcsak sokoldalú talentummal, hanem megnyerő külsővel is megáldotta a sors, amivel sikerült magába bolondítania az egész filmipart, no és persze férfiak millióit is. Az 54 éves színésznő számára továbbra sincs megállás, forgatásról forgatásra jár, legújabb filmje, a Gyagyás gyilkosság második része pedig hamarosan a rajongók számára is látható lesz – előtte azonban még sor került a bemutatóra, méghozzá a fények városában, azaz Párizsban, ahonnan természetesen Jennifer sem hiányozhatott. Galériánkban megmutatjuk, milyen gyönyörű volt az eseményen a színésznő:

Jennifer Aniston már számtalan alkalommal bebizonyította, hogy azon hollywoodi hírességek közé tartozik, akiken egész egyszerűen nem hagy nyomot az idő múlása.
Kattints a további képekért!

Angelina Jolie annak idején mindent bevetett, hogy magába bolondítsa színészkollégáját, Brad Pittet, aki végül miatta hagyta el a feleségét, Jennifer Anistont.

Leadfotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images
Forrás: Women's Wear Daily

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...