Fashion&Beauty

Ez a leggyönyörűbb frizuratrend, ami jelenleg létezik: ha vékonyszálú a hajad, muszáj kipróbálnod

Ez a frizuratrend téged is le fog venni a lábadról!

Brit Blowdry

Szeretjük a dús, bámulatos, beszárított frizurát, éppen úgy, mint bárki más, de nem mindig van szükségünk valami feltűnő viseletre. Azokon a napokon, amikor kicsit vissza szeretnénk venni a tempóból, a brit blowdry egy könnyed alternatívát kínál. Ahogyan a párizsi stílusnak is megvan a saját sikke, és az olasz stílus is a fényes csillogásról híres, a britek egy kissé feltűnőbb stílusról híresek, ami a hajtrendekre is átterjed.

De mi is az a brit blowdry? Mutatjuk!

Mi is az a Brit Blowdry? A "London look" (amit olyan sztárokhoz társítunk, mint Kate Moss) hallatán a fekete, füstös smink, és az enyhén kócos haj jut eszünkbe. A Brit Blowdry egyesíti ezt az attitűdöt a szabad levegőn való beszárítás eleganciájával. A cél az, hogy úgy nézzen ki, mintha "valaki aludt volna rajta, mégis kapjon egy kis fazont finom textúrával" – mondja Christian Wood, akit olyan hírességek választanak, mint Jodie Comer, Gemma Chan, Rosie Huntington-Whiteley és Sophie Turner.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.