Fashion&Beauty

A "cowgirl" frizura óriási népszerűségnek örvend most: ez a stílusos nők kedvence

Bemutaátunk egy igazán vagány, de mindeközben elegáns frizuratrendet, amit imádni fogsz!

Cowgirl frizura

Míg a nyár inkább az alacsony karbantartást igénylő stílusokról szól, a formás és éles kontúrokkal rendelkező frizuráknak az őszi évszakban különleges varázsa van. Erre jó példa a "cowgirl frizura", egy kifejezés, amit a neves fodrász, Luke Hersheson alkotott meg, hogy leírja a szezon legvagányabb frizuráját, amelynek "vállig érő lob-hosszúságú" és az arcot keretező láthatatlan frufruja van. Ez a frizura kicsit tökéletlen, de gyönyörű. Victoria Beckham, Sienna Miller és Keira Knightley is rajong ezért a stílusért.

Mutatjuk, hogyan is néz ki!

A cowgirl frizura eltér a különböző bob változatoktól, amelyek eddig uralták a 2023-as évet. Bár hasonló a shag és a lob stílushoz, mégis ez egy friss adaptációnak tekinthető.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.